Aplicația Invi.ro. Cum funcționează. Invitații Electronice.


Puteți creea invitația electronică și puteți beneficia de avantajele aplicației Invi.ro cu ușurință, în patru pași simpli:

Personalizarea invitației și configurarea opțiunilor din ea se face foarte simplu, prin intermediul unei interfețe care vă va îndruma pas cu pas și vă va ajuta să alegeți funcțiunile și designul care vi se potrivesc.
Invitația electronică va avea o adresă web aleasă de dumneavoastră (de forma www.invi.ro/cedoreștitu) și va putea fi distribuită prin intermediul oricărui serviciu de mesagerie (SMS, WhatsApp, e-mail, messenger, etc.)
Invitații se pot înregistra si pot confirma prezența singuri din formularul prezent în invitația electronică sau îi puteți adăuga în lista de invitați, de unde puteți face modificări asupra înregistrării lor, inclusiv în ceea ce privește prezența.
Puteți tipări oricând lista de invitați sau rapoarte cu privire la opțiunile lor de mâncare / transport sau cazare sau puteți genera PDF-uri pe care să le trimiteți apoi pe e-mail la restaurant.

Demo Invitație 1 · Demo Invitație 2 · Demo Invitație 3

Invitați & Confirmări

Modulul de invitați și confirmări vă permite să vizionați în timp real starea invitaților. Invitații pot apărea în această secțiune în urma completării formularului de confirmare a prezenței din invitație, sau îi puteți adăuga dumneavoastră din interfața de aministrare. Din interfața de admninistrare puteți interveni oricând asupra înregistrării (puteți modifica datele introduse de invitat).

Cumpără aplicația Invi.ro
Invitati si confirmari

Configurare confirmari

Configurare Confirmări

Din această secțiune puteți configura formularul de confirmare a prezenței, dacă nu l-ați dezactivat din invitația electronică. Puteți activa și configura de aici opțiuni cu referire la:

  • Datele de contact prezente în formular
  • Selectare tipuri de meniu
  • Selectare opțiuni de participare (la biserica/petrecere/etc)
  • Selectare opțiuni transport
  • Selectare opțiuni cazare

Puteți dezactiva orice modul din cele de mai sus, în cazul în care nu doriți să apară în invitație.

Cumpără aplicația Invi.ro

Temă & Culoare

De aici aveți posibilitatea de a configura ceea ce ține de aspectul invitației. Puteți selecta o temă, apoi culoarea preferată, stilul în care să fie afișat un mesaj de întâmpinare și puteți activa sau dezactiva cronometrul care afișează în invitație timpul rămas până la evenimet.
Fotografia de copertă și cele ale locațiilor dar și textele, adresele sau orele la care au log evenimentele, pot fi adăugate din wizardul care vă ghidează pas cu pas pentru configurarea invitației.

Cumpără aplicația Invi.ro
Teme si stiluri

Invi.ro generează automat PDF-uri cu lista de invitați sau cu rapoarte referitoare la preferințele de meniu, pe care le puteți trimite direct la restaurant.
Dacă folosiți invitațiile online generate de invi, puteți renunța complet la invitațiile tipărite. Cu Invi.ro, pe lângă mesajele frumoase pe care le transmiteați prin intermediul invitațiilor tipărite, puteți transmite și conținut multimedia foarte util, cum ar fi hărți cu locațiile, care pot fi deschise din Invitația Electronică direct în aplicația de GPS.
Aplicația vă mai pune la dispoziție și un mic ghid cu lucruri pe care trebuie să le aveți în vedere în funcție de timpul rămas până la eveniment.